Mooiste auto’s van Audi: perfect voor ondernemers

Tegenwoordig rijden veel mensen in een elektrische auto. Dit is ontzettend goed voor het milieu. Als je in een elektrische auto rijdt als ondernemer zijnde dan kan dit een goed imago vormen voor je bedrijf. Zo zien mensen dat je je bezighoudt met de wereld en het milieu. Een elektrische Audi lease je bovendien binnen een paar tellen en het brengt veel voordelen met zich mee. Dit is namelijk alleen maar voordeliger voor jou én je bedrijf. Wil jij weten welke Audi bij jou past? Hieronder zetten wij er een aantal voor je op een rij.

Audi Q4 Sportback e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron heeft een hele stoere uitstraling. De auto is breed en valt erg op. Het is een vijfpersoonsauto en kan naast zakelijke ritte ook heel goed gebruikt worden voor het hele gezin. De topsnelheid is 160 kilometer per uur en het vermogen van de auto is 204 pk. De deuren zijn aardig groot, wat betekent dat dit de ideale plek zou zijn om hier jouw logo op te laten bedrukken. En dat is mogelijk bij financial lease: jij kunt namelijk de auto helemaal vervullen naar jouw eigen wens.

Audi e-tron GT

Ben je meer van de sportauto’s? De Audi e-tron GT heeft een hele sportieve uitstraling. Hij is vijfdeurs en heeft dus ook vijf zitplaatsen. De auto heeft veel ruimte en kan voor van alles gebruikt worden. De auto kan lange afstanden rijden voor onderweg naar klanten, en is ook groot genoeg voor een heel gezin. De topsnelheid is 250 kilometer per uur.

Audi e-tron Sportback

Als je juist op zoek bent naar een combinatie tussen de twee bovenstaande auto’s, dan is de Audi e-tron Sportback misschien wel wat voor jou. Deze auto is namelijk groot en heeft ook een sportieve uitstraling. De topsnelheid is maar liefst 200 kilometer per uur. Het is een vijfpersoons auto.

Audi e-tron

De Audi e-tron is wel te vergelijken met de Audi Q4 Sportback e-tron. De topsnelheid verschilt wel enorm: zo kan de Q4 160 kilometer per uur en de topsnelheid van de Audi e-tron is 200 kilometer per uur. Verder heeft deze auto 408 pk en de Q4 204 pk. Dus qua uitstraling lijken ze wel op elkaar maar toch zijn er duidelijke verschillen. De auto is vijfdeurs en heeft vijf zitplaatsen. Ook deze auto zou perfect kunnen zijn voor een gezin naast de zakelijke ritten.

Audi A5

Ook al is de Audi A5 niet verkrijgbaar in een volledig elektrische variant, dat mag de pret niet drukken. Zo is de Audi A5 verkrijgbaar in benzine en diesel, maar ook in hybride. Vooral die laatste optie is goed als je een steentje bij wil dragen aan het milieu. Bovendien is de A5 een comfortabele wagen waar je heel wat kilometers in kunt afleggen, op weg naar de klant. De Audi A5 lease je al vanaf 364 euro in de hybridevariant.

Gerelateerde berichten