Waarom shortlease een perfect alternatief is voor huren

Ben jij toe aan een nieuwe droomauto? Het loont zich om, voordat je een auto gaat leasen, goed op een rijtje te zetten hoe je de auto gaat gebruiken. Met een private short leaseauto kun je voor een heel voordelig tarief leasen. Je betaalt namelijk alleen voor de periode dat je deze écht nodig hebt en tussendoor kun je heel gemakkelijk van bolide wisselen. In dit artikel zetten we alle voordelen voor je op een rij.

Hoe werkt het?

Nu steeds meer mensen de voordelen ontdekken van private shortlease, neemt de populariteit toe. Bij short lease is het mogelijk om al vanaf één maand private of financial te leasen. Dit stelt je in staat om op een flexibele en voordelige wijze te voorzien in jouw mobiliteitsbehoefte. Deze kan je na één maand per dag aanpassen aan het gebruik. Hoe langer je leaset, hoe lager het maandtarief dus wordt. Maar het biedt nog veel meer voordelen: zo kun je volledig off-balance beschikken over een auto!

Leaseauto 

Dankzij het grote lease-aanbod is het voor iedereen mogelijk om voor een passende short leaseauto te vinden. Of je nu elektrisch wilt rijden of op zoek bent naar een handgeschakelde bolide: het aanbod leaseauto’s is enorm groot. Zo kies je voor een auto die perfect bij jou past! Wil je verzekerd zijn van een nieuwe bolide? Dan kun je erop letten dat deze auto beschikt over airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting en een navigatiesysteem. 

Modellen 

Met private shortlease heb je altijd de keuze uit de allernieuwste automodellen, welke compleet zijn uitgerust. Bij shortlease is immers alles inbegrepen: van reparaties tot onderhoud en van de banden tot aan de reparaties. Maar ook een allriskverzekering, waardoor je verzekerd bent voor de schade die je zelf veroorzaakt aan de auto. Uiteraard ontvang je een duidelijk contract met heldere voorwaarden en is het contract inclusief: van een groene kaart tot vervangend vervoer bij pech onderweg. Zo weet je meteen wat je kwijt bent.

Voordelen van shortlease 

Bij supershortlease staat de nieuwe auto binnen 24 uur ook nog eens klaar voor al jouw avonturen. Verder krijg je bij shortlease een betere prijs voor elke maand dat je langer leaset en kun je zowel in het binnenland als in het buitenland rijden. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 1500 auto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie stationcar die de Zwitserse Alpen makkelijk aankan of de Toyota Corolla TS hybride?

Van handgeschakeld tot hybride: er iets voor elk wat wils!

Gerelateerde berichten