Heb jij de nieuwste collecties zonnebrillen al gezien?

De afgelopen twee jaar waren voor veel mensen niet de meest avontuurlijke van hun leven. Door corona konden we bijna nergens naartoe en daardoor werd de dagelijkse gang naar de supermarkt voor velen het hoogtepunt van de week. Inmiddels zijn de meeste maatregelen afgeschaft en kunnen we eindelijk weer eens echt genieten op een festival! Weet jij al welke festivals je gaat bezoeken en heb je je outfits klaar? Wat echt niet mag ontbreken aan je look is een goede zonnebril. Niet alleen zorgt deze bril voor een classy uitstraling, ook is het een goede manier om je ogen te laten verraden wat je allemaal tot je genomen hebt. Wij zullen je laten zien met welke brillen de bekende merken zijn gekomen om te zorgen dat jij de perfecte bril kunt vinden voor dit festivalseizoen!

De klassiekers van Ray-Ban

Een van de bekendste zonnebrillen die ooit gemaakt is, is de Aviationbril van Ray-Ban. Deze bril is zowel een zonnebril dames, alsook een voor heren. De bril gaat al tientallen jaren mee en het is moeilijk om een beroemdheid te noemen die niet met deze bril is gespot. Deze bril zorgt hoe dan ook voor een goede look. De grote druppelvormige glazen in combinatie met een heel fijn montuur doen het al decennialang goed op welke gelegenheid dan ook. Met deze bril zul je dan ook zeker goed voor de dag komen op een festival. Je ogen zijn optimaal beschermd tegen schadelijke Uv-straling en de donkere glazen zorgen ervoor dat je ogen niet zo zichtbaar zijn. 

Kan een zonnebril ook duurzaam zijn? 

Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijke eis wanneer zij iets kopen. Kunnen zonnebrillen ook duurzaam zijn? De makers van Gucci hebben bewezen dat dit zeker kan. Een Gucci zonnebril is gemaakt van duurzaam, biologisch afbreekbaar plastic. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je bril, nadat je hem tientallen jaren hebt gedragen, bij zal dragen aan de plastic soep die het leven op deze aarde teistert. Waar de ontwerpers van Gucci heel goed in zijn geslaagd, is bewijzen dat duurzaamheid en esthetiek heel goed verenigd kunnen worden. De brillen van dit merk zijn met grote zorg voor details vormgegeven en je vindt in de collectie verrassende variaties op klassiekers uit de jaren ’50 en ’60. 

Mag het wel wat kleurrijker zijn? 

Als je van plan bent om deze zomer voor de futuristische look te gaan, kijk dan ook eens bij merken zoals Oakley. Dit merk maakt brillen voor avonturiers die hun ogen goed willen beschermen. Deze brillen passen echter heel goed bij de trends van dit jaar. De brillen zijn voorzien van indrukwekkend gekleurde glazen waardoor je de wereld loepzuiver kunt waarnemen. Bekijk het aanbod van dit merk daarom ook eens als je echt iets bijzonders wilt. 

Gerelateerde berichten