Wat zijn de beste schoudertassen van mannen?

Er is een reden waarom een ​​ontwerp dat al zo lang bestaat in zoveel verschillende vormen – dat van de eenvoudige schoudertas heren – is veranderd in een alledaags essentieel ding dat elke man van nature zou moeten kennen. Meer nog dan de rugzak of de aktetas, is het basissilhouet van de tas die iedereen dagelijks gebruikt voor het vervoeren van de benodigdheden. In het verleden werd de schoudertas vooral ingezet door vrouwen, maar ook mannen kiezen steeds vaker voor deze tassen. Heb je zelf nog geen schoudertas maar wil je graag één kopen? Kies voor deze modellen! 

Filson Dryden Briefcase 

Filson weet meer dan het een en ander over de beste herenkleding om de slopende woon-werkverkeer van de stad het hoofd te bieden. De Filson Dryden Briefcase is dan ook de perfecte crossbody tas om beide bezigheden in gelijke mate aan te pakken. Het is een steenkoude klassieker gemaakt met belachelijk stevige stof, dus beschouw het als je zuurverdiende geld. Het is ook het beste te combineren met een Tin Cloth-jas van Filson voor een ideale en ruige stijl. 

Timbuk2 Especial Stash Messenger Bag

Hoe je hem ook wilt dragen, de Timbuk2 Especial Stash Messenger Bag is klaar voor je dagelijkse woon-werkverkeer. De crossbody-riem is ontworpen voor tweehandig gebruik, dus je kunt hem over beide schouders dragen en toch alles pakken wat je nodig hebt in seconden. De magnetische gespsluiting klikt stevig op zijn plaats, zodat niets dat je hebt opgeborgen eruit kan vallen of gestolen kan worden. Het logo reflecteert bovendien, wat vooral in het donker veel veiligheid biedt. 

Chrome Industries Cadet Sling Messenger Bag

Met een buitenkant van nylon van militaire kwaliteit en de mogelijkheid om essentiële spullen mee te nemen, geeft de Kadet Sling Messenger Bag een nieuwe betekenis aan de term ‘alledaags dragen’. De veiligheidsgordelgesp en schouderriemverbinding zijn details die je zelden tegenkomt op andere tassen, en de prijs is zeker een koopje voor het draagvermogen. Als je graag licht reist, is dit de tas voor jou – we hebben het over ruimte voor een camera, een tablet, een lichte jas, sleutels en je portemonnee. 

Whipping Post Vintage Messenger Bag

De Vintage Messenger Bag van Whipping Post is gemaakt als eerbetoon aan antieke posttassen en is een upgrade van de posttas in oude stijl met een met suède gevoerd laptopvak en een krantenzakje aan de achterkant, klaar om je ochtendlectuur mee te nemen. De prijs is zeker aangenaam voor een tas met zijn uiterlijk, en het plantaardig gelooide leer en de duurzame hardware zijn slechts twee details die ervoor zorgen dat deze tas echt een vintage erfstuk wordt.

Frye Logan Messenger Bag

Frye’s Logan Messenger Bag doet zonder twijfel denken aan zijn laarzen en accessoires van erfgoedkwaliteit. Deze tas is gemaakt van robuust cognac leer en zou nog mooier moeten worden naarmate je hem inbreekt. En met die prijs en die looks zou het gemakkelijk een alledaagse tas kunnen worden. Binnenzakken met rits en slip zorgen ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor je laptop en alle andere spullen die je nodig hebt om er goed uit te zien en je takenlijst af te vinken.

Gerelateerde berichten