Deze kookgadgets móet je in huis hebben!

Iedereen heeft zijn favoriete keukengadget. Sommige zijn onmisbaar, sommige zijn leuk om te hebben, en andere zijn gewoon frivole uitspattingen. De kunst is te weten welke je echt nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken.

Nu de feestdagen snel naderen, is het misschien de moeite waard om vooruit te denken over welke kookgadgets je leven de komende maanden gemakkelijker zullen maken en te plannen om ze als cadeautjes voor jezelf of je geliefden op de kop te tikken. Je denkt misschien niet dat je een panini-pers of een ijsmachine nodig hebt, maar geloof ons: ze gaan je leven veranderen.

Dus wat staat er op ons verlanglijstje? We hebben drie beproefde apparaten waarvan we vinden dat elke keuken ze moet hebben: een staande mixer, een slow cooker,’s why we love ’em:

3 kookgadgets die iedereen zou moeten bezitten

1. Staafmixer

Staafmixers zijn ideaal om brood te kneden, maar ze kunnen je ook in een banketbakker veranderen als je je vaardigheden wilt uitbreiden. De KitchenAid Classic Series 4,5 Quart kantelbare staande mixer is een perfecte plaats om te beginnen, met een grote inhoud en een krachtige motor die bijna elke taak aankan. Je zult ook niet teleurgesteld zijn in de verscheidenheid aan hulpstukken — deze sukkel doet het allemaal, van vlees malen tot fruit en groenten persen tot pasta maken. En het beste van alles? Hij is er in alle kleuren onder de zon — onze favoriete eigenschap!

2. Slow Cooker

Een slow cooker maakt niet alleen geweldige chili, maar je kunt er ook geweldige rijst mee maken. Hier zijn een paar dingen waarvan je niet wist dat je slow cooker ze voor je kon doen:

Je kunt er de hele dag door soepen mee maken zonder je hele keuken op te warmen

Slow cookers zijn perfect om de ene avond rundvleesstoofpot en de volgende avond Franse uiensoep te maken — in elk recept moet het vlees eerst bruin worden voor het in de crockpot gaat, maar anders dan bij conventioneel koken op het fornuis hebben crockpots meestal een grotere inhoud om meerdere batches te kunnen bereiden. Dat is geweldig want dan hoef je er alleen maar ingrediënten in te doen en te wachten op het eten!

Je kunt je slow cooker ook gebruiken om zelfgemaakt ijs te maken

3. Ice Cream Maker

Je kunt beter ijs met de hand maken, maar het zal niet zo gemakkelijk zijn als met een. Je kunt er zelfs bevroren margarita’s, gelato, sorbet en yoghurt mee maken. Je kunt er ook andere dingen mee maken — de Cuisinart ICE-100 Compressor IJs- en Gelato Maker maakt ook taarten, gebakjes, snoepjes, en meer!

Iedereen heeft zijn favoriete keukengadget. Sommige zijn onmisbaar, andere zijn leuk om te hebben, en weer andere zijn gewoon frivole uitspattingen. De kunst is te weten welke je echt nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken.

Gerelateerde berichten